Velkommen til Jobigen Viborg

Velkommen til Jobigen Viborg

Jobigen Viborg tilbyder en lang række forskellige muligheder og tilbud til såvel borgere og virksomheder.

Jobigen Viborg er en kommunal aktør.

Vi har tre primære opgaver:

  • Beskæftigelsestilbud
  • Beskyttet beskæftigelse
  • Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU)

Organisatorisk hører Jobigen under arbejdsmarkedsafdelingen. Vi samarbejder med deltagerne i vores tilbud ud fra et helhedsorienteret syn med fokus på det, der giver mening for hver enkelt, samtidig med at vi har fokus på de rammer og vilkår, der gælder for området.

Vi tror på, at alle har noget værdifuldt at tilbyde arbejdsmarkedet, hvorfor vi lægger stor vægt på at tage udgangspunkt i en arbejdspladsbaseret indsats.

Lidt historie

Jobigen har eksisteret som organisation siden 1. januar 2016 og fungerer som det største beskæftigelsesrettede tilbud under Viborg Kommune.

Jobigen er resultatet af et ønske om at skærpe beskæftigelsesindsatsen og medførte samtidig et farvel til de to tidligere organisationer; Nørremarken og work4you, som i den forbindelse blev sammenlagt.

Senest er organisation yderligere blevet styrket i forbindelse med at den sidste af de tre tidligere organisationer under beskæftigelsesområdet; Trepas ligeledes er blevet en del af organisationen.

Læs mere om historien bag Jobigen Viborg

Pressemateriale

Hos Jobigen Viborg lægger vi vægt på åben dialog. Har du brug for fakta, svar på spørgsmål eller et interview, vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.

Se mere om Jobigen Viborgs logo og billedmateriale fra Jobigen Viborg

Sidst opdateret: 04.03.2020