Velkommen til Jobigen Viborg

Velkommen til Jobigen Viborg

Jobigen Viborg tilbyder en lang række forskellige muligheder og tilbud til såvel borgere og virksomheder.

Jobigen Viborg er en organisation under Viborg Kommune, som tilbyder en lang række forskellige muligheder og tilbud der har til formål at bringe ledige borgere tættere på arbejdsmarkedet eller alternativt uddannelsessystemet.

Jobigen Viborg understøtter i samarbejde med Jobcentret, ledige i deres søgen efter en fremtidig beskæftigelse og arbejdsgivere i deres søgen efter den rette medarbejder. Derfor kan vi også hjælpe virksomheder, der mangler arbejdskraft.

Jobigen er også en beskyttet virksomhed, der beskæftiger borgere under serviceloven i form af beskyttet beskæftigelse. Vi er ordreproducerende, og arbejder på helt almindelige markedsvilkår. Vi løser mange forskelligartede opgaver. Det strækker sig over kantinedrift, til smedevirksomhed, træproduktion, serviceopgaver og meget mere.

Oversigt over medarbejdere hos Jobigen Viborg

Oversigt over offentlige rapporter udarbejdet for Jobigen Viborg

Lidt historie

Jobigen har eksisteret som organisation siden 1. januar 2016 og fungerer som det største beskæftigelsesrettede tilbud under Viborg Kommune.

Jobigen er resultatet af et ønske om at skærpe beskæftigelsesindsatsen og medførte samtidig et farvel til de to tidligere organisationer; Nørremarken og work4you, som i den forbindelse blev sammenlagt.

Senest er organisation yderligere blevet styrket i forbindelse med at den sidste af de tre tidligere organisationer under beskæftigelsesområdet; Trepas ligeledes er blevet en del af organisationen.

Læs mere om historien bag Jobigen Viborg

Pressemateriale

Hos Jobigen Viborg lægger vi vægt på åben dialog. Har du brug for fakta, svar på spørgsmål eller et interview, vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.

Se mere om Jobigen Viborgs logo og billedmateriale fra Jobigen Viborg

Sidst opdateret: 22.01.2019