Beskyttet beskæftigelse

Jobigen Viborg, Beskyttet beskæftigelse

Er du på førtidspension, men har du stadigvæk masser af lyst til at være en del af en arbejdsplads? Så kan beskyttet beskæftigelse være noget for dig.

Hos Jobigen har vi nemlig skabt nogle skræddersyede arbejdspladser for personer med udviklingshæmning eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller psykisk karakter. Her kan du i et trygt miljø få lov at prøve kræfter med mange forskellige opgaver lige fra madlavning til hjulskift på vores værksted.
Du vil opleve at møde ind på en arbejdsplads der er lige som de fleste andre, og hvor du har kolleger, der er i samme båd som dig. I beskyttet beskæftigelse på Jobigen vil der dog være ekstra opmærksomhed på dig som medarbejder, så vi sikrer, at du trives på din arbejdsplads. Du vil derfor også få samtaler med din leder, hvor I vil snakke om, hvordan du har det, og hvordan I sammen kan sørge for, at du kan udvikle dig i dit arbejde - både personligt og fagligt.

 

Den beskyttede beskæftigelse hos Jobigen findes sted henholdsvis hos Trepas, som er for udviklingshæmmede og Nørremarken som er for personer med psykiske udfordringer. Vil du vide mere om beskyttet beskæftigelse kan du læse om Trepas og Nørremarken ved at klikke i menuen til venstre, eller du kan kontakte Cecilia eller Lise.

Sidst opdateret: 18.09.2020