Nørremarken er et tilbud til dig, der har lyst til at deltage i et aktivt arbejdsfællesskab. Vi har mange forskellige arbejdsopgaver, som vi løser for både virksomheder og private kunder. Hos os gør dit arbejde derfor en stor forskel.

Du vil have medindflydelse og gode muligheder for at indgå et arbejdsfællesskabet. Sammen med din kontaktperson, tager vi udgangspunkt i dine ønsker, behov og interesser når dine arbejdsopgaver og arbejdstid tilrettelægges.

I det tempo der passer dig, sikrer vi mulighed for udfordringer og udvikling.

Sociale arrangementer

Vi vægter fællesskabet højt og som medarbejder har du mulighed for at deltage i sociale aktiviteter.

Ud over hverdagens arbejde arrangerer Nørremarken arrangementer i løbet af året, så du har mulighed for at være sammen med dine kolleger på en anden måde og lære dem endnu bedre at kende.

Afdelinger hos Nørremarken

Nørremarken er en del af den beskyttede beskæftigelse i Viborg Kommune. Vi er ca. 140 medarbejdere fordelt på forskellige afdelinger.

Vores arbejdsdage er er tilrettelagt individuelt og med et stort hensyn til hvert enkelt medarbejder. Vi har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø med forståelse for hinandens forskelligheder.

Køkkenet er delt op i tre områder: Grøntafdelingen, smørrebrødsafdelingen samt varmområdet.

Der er muligt at stå for sig selv, så der kan skabes ro, samt mulighed for at arbejde flere sammen.

Vi anretter hver dag en formiddags- og frokostbuffet.

Ydermere står vi også for mødeforplejning i huset til diverse møder, samt evt. jubilæer, receptioner m.v.

I montagen løser vi primært pakke og montage opgave for lokale virksomheder og nationale virksomheder.

Du vil kunne arbejde med større og mindre montageopgaver. Det kan være opgaver som om mærkning af varer til butikker, pakning af produkter i emballage, samle julekalendere, hvor du oplever at være en del af hele processen fra fladt pap til det færdige produkt til salg i butikker landet over.

Det vil altid være muligt at tilpasse opgaverne og arbejdsstationerne, så der tages hensyn til den enkeltes behov, kompetencer og interesser.

 

Vores tekstilafdeling er et spændende værksted, hvor vi altid har gang i mange forskellige ting. Vi tilbyder blandt andet små sy opgaver for private kunder, f.eks. kan vi skifte lynlåse, lægge bukser op eller sy et forhæng, og mange andre ting.

Vi har også en lille butik, hvor vi sælger fine tekstiler af egen produktion.

Vi laver også montageopgaver, som slet ikke har noget med stof og syning at gøre. Montageopgaver kan være forskellige samle/pakkeopgaver for en virksomhed og er en del af vores større produktion.

Vi har et løbende samarbejde med Virksomheder i Viborg, hvor vi løser opgaver ude på kundens virksomhed.

Når vi er ude for at løse en opgaver, deltager der personale fra Nørremarken sammen med dig.

Det er op dig, om du er interesseret i at deltage i disse opgaver.

Kontakt

Rikke Hebsgaard Poulsen

Nørremarken, Teamleder

Tlf: 87 87 45 47