Job i Kløvercaféen

Kløvercaféen er både et fritidstilbud og et værested for voksne udviklingshæmmede og samtidig en arbejdsplads for 10 medarbejdere.

Kløvercaféen har med årene fået stor søgning og har nu 225 medlemmer. Der kommer hver dag gennemsnitlig 30 brugere for at spise.

Caféens arrangementer: Bankospil, foredrag, musik osv. er velbesøgte (typisk over 50 brugere pr. aften) og Caféen har udviklet sig til et samlings- og mødested for voksne handicappede i Viborg området. Caféen arrangerer også mange fisketure og oplevelsesture med samfundsmæssigt eller historisk indhold. Pladserne på turene er altid fuldt besat.

Kløvercaféen tilbyder en arbejdsdag med rengøring, indkøb, madlavning og kundebetjening. Personalet planlægger arbejdet, så alle har kendskab til alle arbejdsopgaver - ud fra den enkelte medarbejders kunnen, så alle får en oplevelse af succes. Medarbejderne er med til at tilrettelægge de daglige praktiske opgaver, er med til at lave menuplan, planlægge aktiviteter og deltage i planlagte medarbejdermøder. Gennem arbejdet får den enkelte medarbejder færdigheder og viden om rengøring, madlavning, sund kost og hygiejne.

Vi arbejder også med omgangsform og - tone mennesker imellem. Dette gælder både medarbejderne imellem for at skabe et godt arbejdsklima med plads til den enkelte og også overfor vore kunder, som har krav på en værdig behandling.

Sidst opdateret: 08.04.2020