Nørremarken

Nørremarkens personale har i 55 år arbejdet med at skabe de bedste rammer for, at personer med psykiske udfordringer kan møde op på arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til deres individuelle behov.

Som medarbejder hos Nørremarken vil du arbejde et sted, der på mange måder ligner en privat virksomhed, og hvor dit arbejde gør en reel forskel. Det specielle ved denne arbejdsplads er dog, at din leder og personalet har et ekstra fokus på at skabe et godt, socialt arbejdsmiljø, hvor der er gensidig respekt og forståelse for hinandens udfordringer og forskelligheder.

Hvis du overvejer et job hos Nørremarken, har du en bred vifte af opgaver at vælge imellem, og alt afhængig af dine ønsker har du mulighed for passe silkeaberne i vores Miniregnskov, fremstille kabelsæt i Elværkstedet eller sy grydelapper i Tekstilen - eller noget helt fjerde. Fælles for alle vores afdelinger er, at du får støtte og vejledning til udvikle dig i dit arbejde og som menneske, så du kan bidrage på arbejdsmarkedet mange år endnu.

Ønsker du at vide mere om beskyttet beskæftigelse hos Nørremarken, kan du kontakte Cecilia eller Lise.

Sidst opdateret: 08.04.2020